Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2013 17:32 - В родословното ни дърво е кодирано всичко, което ще ни се случи
Автор: adassa Категория: Забавление   
Прочетен: 1623 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Дълъг предислов:

Тя е от онези жени, които те разтрисат. Впечатляват до такава степен, че са в състояние да обърках иначе подреденият ни твърде релсов личен свят. След срещата си с нея някак по-иначе започваш да чувстваш нещата, които те заобикалят.Красавица е и на първо четене северната й украинска ледена хубост покорява по онзи незабравим блондински начин. Отвъд това, че е най- личната блондинка чисто организационно, известна в България. Блондипрофилът й обаче е само привиден. Зад теменужените й очи и пепеляворусата коса се крие невероятно сърце, интересна душа, имаща способността да пътува в непознати на обикновените човеци светове и измерения, позволени и достъпни само за хора, наречени космоенергети.

Тя е магистър по международно право, работила е като прокурор и следовател в родния си град. Специализирала е маркетинг. Обществена личност, член на поредица международни организации, сред които: Международен фонд"Жива Планета",Москва, член е на Управителния съвет и основател на "Човек на 21век", представител на Балканите на асоциацията на руските кметове, член на Международния съвет на Международната асамблея на столиците и градовете (IAC) Русия. Председател е на Руския бизнес клуб в София и на международната организация на блондинките. За кратко в житейската си биография има и опит кат дистрибутор на български булчински рокли. Името й нашумя в България преди няколко години като собственик на първата и единствена на Балканския полуостров ферма за пеперуди. Именно чрез тях блондинката, родена във военния секретен град под името п. к. 26 в Красноярския край, /днешен Железногорск/ на бившите съветски републики преди 44 години, прави голямото откритие на живота си- да се посвети на духовното и хората, които търсят този път.
Родена в обикновено работническо семейство, девойката има всички шансове на съдбата да сбъдне приказката за Пепеляшка, не само защото се жени за сина на директора на секретния завод, произвеждащ 70% от елементите за руската космическа индустрия. Но понеже животът често ни показва, че пътят ни не е този, по който вървим, в първите години на прехода попада у нас като директор на смесеното руско-българско дружество „Ридоимпекс". Основната му цел е износ на секретни технологии.

Визитка:

Тя се казва Олга Владимировна Земляницина- Ускова.Наследничка е на известен род полски свещеници, които още по времето на Екатерина Велика развиват християнската църква в Сибир. Великите й деди оставят дири и в днешна Русия, където в Благовещенск има и свещен обреден дом на Земляницини. Следвайки повика на кръвта, днес наследничката Олга Ускова е съвсем друг човек. Гордее се с 15 годишния си син Никита и с безценните хора, с които професията и съдбата й я срещат ежедневно. Мечтае.Развила е дарбата си да общува с природата и животните да чува мислите им, в това число и нашите, които съвсем не са розови. Боли я за жестокото отношение на хората у нас към животните и се надява един ден да стигнем турците по отношението към бездомните четириноги. „Там има щастливи кучета, които се усмихват на хората. А на автобусните спирки са заложени панички с храна и вода, дори в това зимно време", разказва с умиление блондинката.
Олга идва всеки месец за по ден в Казанлък, където прави консултации и се среща със свои съмишленици и потърсили я за помощ тук, в един от местните центрове за природосъобразен живот.

- Оля, защо точно пеперудите са тези, които имат способността да ни помогнат да развием у нас друга, по-висша и финна сетивност?

Във всеки един човек са заложени способности да развие умението си да чува мисли, да вижда други измерения, да говори с камъни, дървета, животни, да усеща планетата и Космоса. Над нас и във нас. Но не всички го разбират.Някои си остават пашкули, не се превръщат в пеперуди, защото не успяват да се научат да летят и да усетят полета, полъха на една пеперуда.
Когато си говориш с другите измерения и когато имаш възможност да контактуваш с тези същества, с природата и планетата като твой дом, то тогава и започваш да развиваш способностите си. Първото, което започна да доминира в мен при развитието ми като космоенергет, и то благодарение и на работата ми с пеперудите в моята ферма, бе умението ми да чувам и виждам мислите на хората.Това бе най- трудното изпитание в живота ми, защото главата ми бръмчеше като развалено радио, което издава много звуци. Стигнах дори до необходимост от помощ от психоаналитик , който ме посъветва: „изключи копчето на това радио". Така постепенно се научих, когато не ми трябват тези мои способности, да не ги ползвам. Мога да говоря с кучета, с котета, научих се да чувам мислите им, да говоря с тях. Тази моя отключена способност ме научи да общувам със същества от други планети, да мога да пътувам на други места .. във Вселената с мислите си. А защо точно пеперудите?Те живеят много малко: едва 4 седмици. И всеки път, когато една пеперуда умира, боледувах, страдаха. Душата ми плачеше.Но благодарение на тях разбрах какво значи безсмъртие, пренос в пространството, във времето и какво значи да се преродиш. И всеки път, чувствайки физическата смърт и близост на духовното, на другото измерение, чрез смъртта на тези пеперуди, аз разбрах много неща за себе си, за преражданията и безсмъртието на душите. В този смисъл много е важно за нас като човеци, докато сме живи на тази планета да разберем кои сме, какви са били нашите предци. Да изучим родословното си дърво, защото там е кодирано всичко,което ще ни се случи.Именно чрез родословното ни дърво ще разберем каква ни е кармата, какви уроци имаме да учим, какъв е генетичният ни код, какво носим. Ето това за нас хората тук е много важно. А днешните хора някак не правим това, загърбили сме го. Как може в един древен Египет да има информация за всичко това, или когато си купуваме куче да се интересуваме до 29-то примерно коляно кои са бабите и дядовците му, а за нас, човеците да не ни интересува? Та именно там е записано, кодирано всичко- в родословието ни. Там са записани тежестите ни, които носим, уроците, съдбите ни.


- Какво ще ни даде това знание?

Генетичният код, който носим в себе си е непроменим. Той е законът на кръвта. А знаем, че кръвта вода не става. Ако дядо, прадядо, прабаба са били велики, древни хора, те стоят, те дебнат, дишат в гърба ни очакват от нас да сме последователи на техния род. Да правим също добро, както те са правили. Ние носим тяхното ДНК, съответно то е белязало и съдбата ни.


- Ето защо, ти Олга Земляницина се занимаваш с това космическо знание- върнала си се при корените си.
-
Да. Сега разбирам и аз защо се занимавам с това. Благодарение на връщането си назад към корените, при дедите, аз разбрах моето отношение към парите. Защо при всичкото ми бизнесменстване , аз съм приемала парите като възможност да направя други край мен щастливи. Никога не съм приемала парите като пари, в тяхното материално измерение.Не са ме изкушавали, не съм трупала. За мен парите са преходно нещо, минава бързо. Макар, че сега съжалявам, че не съм ги натрупала, защото ако ги имах, сега щях да свърша много по-полезни неща, от това, което правя сега.

- Кажи ни повече за това какво представлява космоенергетиката?

Покрай моите занимания с пеперудите, до мен стигаха все по-интересни хора, духовни хора. Те ми донесоха едно ново изобретение от Русия, което се нарича „биоскенер кондиция". Той прави духовен и жизнен профил на човека. При това изследване се използват и психотерапевтични методи,както и възможността да се раздели човешкото лице, чисто визуално на две половини:дясна и лява, като обединяват лявото с ляво, дясното с дясно полукълбо и се получават така два профила-жизнен и духовен. След обработка на тези два профила се получава един портрет, който аз, космоенергетът разчитам като извънземни и земни кодове на човешката генетика. Благодарение на тези си умения и опит вече подготвям и една международна изложба, в която идеята ми е да покажа кой управлява в световен мащаб Решетката на Съзнанието на планетата. Определено считам, че планетата ни е програмирана да се развива в определена посока и определени лидери на държави насочват информация в специални нива, по специални начини , така че да се следва програмираното развитие. Има много изследвания от учените в тази посока, много хора са се посветили на това да докажат как нашата планета е разделена на сфери на влияние, във връзка със сериите на влияние на космическите сили.

- Кога ще видим тази странна изложба?

Все още съм в проект на изчистване на идеята. Но вече съм направила портрети с тези биоскенери на Путин, Обама, Саркози,Саддам Хюсеин и виждам... много неща.

- Какво можем да научим за себе си, ако се подложим на биоскенер?

Човек научава дали в живота това физическо тяло, в което той се вози, съответства на духа, който е вътре. Защото ти може да се правиш на силен, суров, а всъщност да си един нежен, прекрасен дух, да си пеперуда, фея.

-Какво става тогава?

Човек се разболява. Има диспропорция, дисбаланс между физическото и енергийното му пространство, тяло и дух, по трудно се живее.

-Как протича едно изследване с биоскенер?

Това е просто една снимка. Става за минута. Снима се с фотокамера и впоследствие работа на компютър. После човек получава две снимки, психотерапевтичен профил му се прави на тази база, получава упътвания как да поправи някои нарушения, знания за генетичния код, който носи. Аз съм привърженик на теорията, че ние не сме произлезли от маймуните, а се ме донесени като ДНК от различни планети. Няколко вида сме: от Меркурий, от Юпитер,от Сириус, от Небиру, дракони, рептили и повечето в момента са рептили.

- Тези, които ни управляват?

Да, тези които ни управляват, които са донесли материалното, силата, насилието.

- Има ли интерес към изследванията с биоскенер?

Да, за 6 месеца съм обследвала над 300 човека. И искам да поздравя хората в Казанлък, защото тук срещнах, тук има много духовни хора.

- А как реагират хората като научат непознати неща са себе си след това изследване?

Повечето се шокират и са много изненадани. Аз нищо не спестявам.Всичко казвам. Срещам доста хора, родени да летят, но те пълзят. И когато видя това, им го казвам. Нали има една българска поговорка, че роденият да полети, не може да пълзи, но ето, виж, пеперудата опровергава това. Все още не съм разгадала какво иска да ни каже Вселената с това „пеперудено опровержение".

- С уменията си виждаш много повече в хората, отколкото те самите знаят за себе си.Не те ли натоварва това знание? Как живееш с толкова много информация?

Трудно живея. Стана сложно като започнах и да чета мислите на хората, защото обикновено мислите ни не са слънчеви, в по-голямата си част. И никак са розови, гарантирам ви. Научих се да изключвам с времето тези програми и това е следващ етап на развитие. Ти имаш силата да четеш мислите, но и способността да ги изключваш. Като копче на компютър. Мога да комуникирам и да пътувам в пространството, но не всяка секунда, само когато ми трябва. Когато искам да питам или видя нещо. Не гледам нищо, когато говоря с хора. Правя това, само когато работя с апарата. Когато живея, като обикновен човек, не използвам тези си способности.

- Все повече стават теориите, че голяма част от тежките болести, които ни заливат могат да бъдат излекувани с хипноза. Това помага ли ни да започнем да живеем по „закона на кръвта", а не по наложените от нас самите закони и правила?

Всяка една болест има първопричина. Първопричината за болестта във физически план може да се изследва със специални квантови апарати,с които и аз работя, това е предиагностично изследване. При това изследване се влиза във вибрациите на клетката и се получава информация за състоянието на физическото тяло, с 200 показателя в минута. Дава се информация за микроелементите в организма, състоянието на сърцето, очите. Но при болестите винаги първопричината се крие в енергиен план. Преди да се разболеете винаги има енергийно нарушение. Явен пример за това е жлъчката. Наблюдавала съм много хора с такъв проблеми или с киселини в жлъчката. Всеки един от тези болни хора, крие обида в себе си. А всяка скрита обида се крие в жлъчката. Обидата трябва да бъде изказана, изплакана. Ако не можете да я кажете публично или на човек, отидете в банята, пуснете душа и изкажете всички обиди, които имате, защото потисната, скритата обида запушва жлъчката и оттам следват много проблеми, камъни в жлъчката. Изключително много такива проблеми имат хора, които крият, таят обида в себе си. Когато има заболяване на огледални органи- бъбреци, бели дробове, това пък означава потиснати, скрити и неизказани проблеми с партньорството.
Имам и своя теория за миомата- този бич за съвременната жена. Може би с нея ще учудя жените, но считам, че миомата е експеримент на извънземните да си заплодяват жените, но неуспешен. Миомата е все едно си бременна с нещо, което не може да се доразвие, защото нашият организъм го прекъсва. Но по принцип, ако нямахме такива защитни механизми, мисля, че щяхме да раждаме някакви магически извънземни същества. Това е един неуспешен експеримент на извънземните. Затова жените имат миоми. Това го обяснявам и на енергиен план. Жени, които имат миоми са контактьорки , или са били отвлечени от извънземните или те са идвали при тях. Това е моето лично мнение. И не случайно и медицината не дава логично научно обяснение за тях.

- Чувала съм, че странно циганките не развиват миоми в този процент, в който това става с бялата раса. Имаш ли обяснение?

- Циганите са с много специално послание на нашата планета. Забелязала ли си, че каквото и да правим за интегрирането на циганите, те винаги ще си останат същите. Няма да се променят. Защото те изчистват нашите грехове. Те са посадени на земята с тази цел. Всички ние вършим грехове, затова се налага да ги изчистваме. А грехът се чисти с изповед. Само че изповедта е сложно нещо, трябва да споделиш грях с непознат, чужд човек, а това никак не е лесно. Това е експеримент със душата. Опитайте и ще видите. Думи не ти излизат от устата. А с изповедта черната енергия, която нарушава твоята аура и те разболява, излиза от теб и през свещеника отива в горните слоеве. И по този начин циганите се „потапят" и „прибират" черната енергия, защото тя трябва някъде да отиде. И тяхното предназначение е те да чистят нашите грехове. Те поемат нашата черна енергия. И от тази гледна точка те никога няма да излязат от мръсотията и мизерията и винаги ще бъдат първични, истински, поглъщащи нашата черна енергия. И ние трябва да сме им благодарни за това. Те са блатото, в което си потапяме черната енергия, за да се чистим.

- .. И трябва да сме им благодарни затова?

Всяко едно живо същество трябва да се уважава.

- Затова ли циганските клетви са ужасни и стигат?

Да, да, защото са много силни. Те са събрали цялата наша черна енергия.

- Напоследък много хора в страната буквално „прегарят", посягат на живота си или отключват различни психически заболявания. Превърнали сме се в най- нещастния народ на света, в най- страдащата нация. Имаш ли обяснение защо е всичкото това изпитание или мъка?

- Виждам, че България се е превърнала в една фуния, която върви надолу и ние сме засмукани най- отдолу на фунията. Много ни е тежко. И хората с по-слаба психика превъртат. И това не е само в България. Знаете, че от 21-ви декември 2012 година ние влезнахме в ново вибрационно измерение. Това измерение е много трудно. Хората буквално умират като краставици по улиците. Приемете, че сме уреди, приспособени да работим с 220 волта, но от миналия декември са ни накарали да работим с 1000 волта. Изгаряме! Трябва да сме много силни. И да променим задължително начина си на хранене.И непременно да добавим много неща в храната си, които сега ни липсват. На първо място цинк, селен, омега три. Тези елементи вече ги няма на планетата ни и съответно ги няма и в храната ни. И с тези липси вече нашата клетка вибрира по друг начин. Тя издава вече много по-силна вибрация и трябва да си приспособиш кристала на новата вибрация. Слабеем, дебелеем, разболяваме се и всичко това е, защото сме свикнали от деца на една вибрация, а сега нас ни тресе отвътре. Задължително е и някакъв спорт. 1600 крачки на ден задължително за всеки, който не може да си позволи фитнеса. По такъв начин програмата ни пак се задейства. Човешкият организъм е като компютър: като го претовариш- почистваш и пак тръгва. Ние сме перфектната, специална извънземна машина! Имаме вълшебни тела. Организмът ни може да се възстановява и то напълно. Единственото, което правим неправилно е лошата екология, за която имаме принос и лошата ни храна. Ако възстановим това, ще сме абсолютно здрави.

- Може ли да се изчисти кармата?

- Не. Кармата не може да бъде изчистена. Тя се носи по кръвта генетично, тя е свързана с всички родове назад. Кармата е енергийната ни наследственост. Не може да се чисти.

- Каква е българската ни карма- като народ? Разчитала ли си я? Защо така се объркаха съвсем нещата напоследък?

Сложно е. Ние навлизаме най- надолу във фунията, в която държавата е пъхната. Който издържи- издържи. Върви се по пътя на саморазрушението. Народът намалява, намалява. Тъжно е. Потресена съм. Губя се в тази мръсотия. Страдам от това, защото обожавам българският народ. Виждам колко сте прекрасни, колко дух имате в себе си, колко е красива българската земя. Защо така се завъртя енергията? Дано по-бързо да се спре този процес и да бъда с нещо по-полезна.

-Има ли спасителна философия от този кошмар?

Спасителната философия за мен е: спорт, правилно хранене, здрав начин на живота, изповед, вяра, любов, светлина. Почистено пространство около нас, както духовно, така и физическо. И доброта. Колкото се може повече. Трудно е, невъзможно практически, но си струва. Все пак има край тази фуния. Тя не е бездънна. В крайна сметка бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1183566





Гласувай:
8



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930