Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2022 11:52 - Писмо от Русия: Разкрито 5G! Котки нападат, кучета скимтят, птици отлитат, хора припадат!
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 2824 Коментари: 0 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Писмо от човек, който не иска да се знае името му: "Всичко е станало в Подмосковието, където е паднала една от вишките - изглеждаща като за мобилна връзка. Това е станало след ураган. Любопитни решили да погледнат какво точно представлява тази вишка, какъв механизъм има, както и дали е възможно да се направи антена за телевизор, за интернет на вилата. Смятали, че няма да бъде трудно.

Като цяло, ние демонтирахме кутиите, като използвахме гаечни ключове и с помощта на отверки. Пренесохме всичко това в гаража заедно с приятел. Разтворихме най-голямата кутия, в която (както разбрахме) се намираше оборудването за GSM - 3, 4G, Wi-Fi модули, радиоапаратура, а същи и сирена (сигнализация). А най-удивителното е, че там видяхме 2 вълнови бобини, които се използват за военни цели. Антените на тази вишка използват живачен балансьор. Съединявайки антената с вълновите бобини чрез разпределителната платка към обикновен автомобилен акумулатор при мен лично се появи рязко свистене в ушите и главата ми сякаш бе изтискана. Моят приятел рязко загуби съзнание; кучетата в двора - кое залая, кое - оголи зъби; котките изобщо избягаха някъде далеч. Повдигнах глава и погледнах - птиците се събираха на ята и отлетяваха. Разбира се, веднага прекъснах целия механизъм и в продължение на 10 минути идвах на себе си. Чувствах силна слабост и неразположение. А моят приятел дойде на себе си чак след 2 часа, със сходни симптоми. А на сутринта при нас дойде съседа, с омотана в бинтове глава. Каза, че е загубил съзнание и когато е паднал, ударил главата си в кухненската маса. Открихме, че кучетата в нашия двор станаха по-страхливи и агресивни, сякаш ни виждат за пръв път и започват да привикват отново към нас. Котките пък започнаха да нападат хората - съскат, драскат.

След известно време реших да прочета за всяка част във всяка кутия, търсех документация в интернет, по маркировка и производители. Впоследствие се изясни, че с помощта на регулиране на тази апаратура е възможно дистанционно да се управляват всички спектри на вълните, както и да се повлияе върху самочувствието и състоянието на човек, както физически, така и психично. Фактически аз стигнах до извода, че това е просто оръжие. Гледах видеоклипове, когато търсех характеристиките на оборудването. Видях, че тези вишки се намират в "спални райони", редом до училища, детски площадки, в паркове... Гледах, слушах и разбирах, че те работят не на пълна мощност".... 

http://neonula.blogspot.com/2022/09/5g.html





Гласувай:
14



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 832012
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031