Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2021 07:52 - Клаус Шваб - глашатай на Новия Световен Ред
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 1591 Коментари: 2 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Както повечето от вас знаят, сценарият на "Голямото нулиране" беше пуснат в обръщение през май 2020 г. на 50-ия юбилеен Световен икономически форум в Давос от един от основните глашатаи на НСР - Клаус Шваб.

В Давос, той, заедно с принц Чарлз, въведе термина Great Reset. Смисълът е, че светът е в криза и трябва да бъде реформиран, като бъде запазена системата.

И започна "пропаганда и агитация" по целия свят.

image


На първо място, създадената от тях изкуствена пандемия Ковид-19 е "прозорец на възможността", през който трябва да бъде прокарано човечеството към бъдещето.

На второ място е познатата мантра за "новото светло бъдеще" и че в новия свят ще бъде заличена пропастта между богатите и бедните страни и ще изчезнат държавните граници.

На трето място, разбира се, е икономиката. Този "нов дивен свят" трябва да бъде централизирано управляван от гигантските наднационални монополи. Частната собственост ще отмине и на нейно място ще дойде "икономиката на ползването" и на "участието". Налични пари няма да има, вместо тях ще бъдат въведени цифрови валути, най-добре само една.

На четвърто място, ще има преход към "зелена енергетика", която ще замени енергетиката на въглеводородите. Ще бъдат въведени лимити за ползване на вода и електричество, ще бъдат ограничени автомобилите.

На пето място, ще завърши роботизацията във всички области на икономиката и обществения живот. Ще бъде въведен безусловен базов доход за хората, които ще бъдат уволнени от работа, но само ако покажат паспорт с ваксина.

На шесто място е новото "здравеопазване", което предвижда редовно тестване, задължително ваксиниране и санитарен паспорт, с наказания за нарушителите и т.н.

На седмо място, ще продължи цифровизирането на всички сфери на икономиката и обществото и ще бъде създадена световна мрежа за цифров контрол на всеки, навсякъде.

На осмо място, човекът ще бъде усъвършенстван в духа на трансхуманизма.

И така, новият световен ред = глобовирусен концлагер = финансов фашизъм.

Клаус Мартин Шваб е основател и единствен засега председател на Световния икономически форум, който се срещна за първи път на 4-7 февруари 1971 г. в Давос, Швейцария.

Оригиналното му име беше Европейски форум за управление - до 1987 г., основан под надзора на Швейцарското федерално министерство на вътрешните работи от Клаус и предстоящата му жена Хилде Шваб.

От самото начало СИФ е британско-американско Общество на пилигримите (поклонниците), под ръководството на Фондация Рокфелер, Ото фон Хабсбург, Ай Би Ем, Хенри Кисинджър, Джон Кенет Гълбрайт, Пол Уокър и други глобалисти на "новия световен ред" от Харвард, Йейл, Оксфорд, Кеймбридж и Лондонското училище по икономика.

През 1971 г. Клаус Шваб, под ръководството на Британското общество на поклонниците, избра Ото фон Хабсбург за ключов докладчик на първия Европейски форум за управление.

Родният град на Шваб - Равенсбург, Германия - е първият германски град, който практикува евгениката, т.е. убийството на "безполезните гърла".

Семейната компания на Шваб, Escher Wyss, експлоатираше робския труд на военнопленниците, произвеждаше ключови ядрени технологии за Адолф Хитлер и по-късно за апартейда в ЮАР, продаваше швейцарски огнехвъргачки за нацистите и беше обявена за компания от Национален социалистически модел от Хитлер.

Компанията Escher Wyss беше защитена не само от Хитлер, но и от Швейцария, Великобритания и САЩ.

Клаус се жени за Хилде Стол през февруари 1971 г. - само седмици след първата конференция в Давос. Този брак закрепи швейцарско-германските корпоративни семейства, сред които Escher Wyss, Sulzer Andri-2, Stoll, Festo и др.

Семействата Шваб-Стол участваха в йезуитските, хабсбургските и меровинговите схеми, заедно с папския контрол върху банковото дело, тамплиерите и рицарите на Малта.

Британското общество на пилигримите най-накрая получи контрол над Европа, като финансираше две световни войни, за да подчини или унищожи монархиите на Русия, Германия, Австрия, Япония, Италия, Франция и Испания, за да бъдат заменени с нов корпоративен световен ред.

Всичко това беше пренесено в СИФ, който се събира всяка година в Давос, Швейцария, за да очертае своите престъпни планове.

Клаус и по-големият му брат Ханс Ернст са родени от Йоген Вилхелм Шваб и Ема Гизела Текелиус Шваб (еврейка - родена Килиан) в Равенсбург през 1938 г. и Карлсруе - 1927 г. Ема Шваб емигрира в САЩ като Гизела Шваб, изоставяйки Клаус завинаги, като еврейската му кръв е заменена от "чиста арийска личност".

Втората му майка Ерика е със "здрав арийски произход", приемлив за нацистите. Тя е от Цюрих, родена на 31 декември 1906 г., живее само на 10 минути от кампуса за производство на турбини Escher Wyss, за който работи с набиране на персонала.

Бащата на Клаус, Ойген Шваб, е упраляващ директор на компанията през 1938 г. и продължава да работи в нея като почетен президент до смъртта си през 1982 г., като преди войната е убеден нацист.

Escher Wyss е основана през 1905 г. и е разработила уникални инженерни, производствени и високоякостни материали, фокусирани върху газови турбини, компресори, производство на енергия, термопомпи, хидравлика, кораби, топлинна и водноелектрическа енергия и свързаните с тях автоматични системи за управление.

Когато Клаус расте в семейния бизнес, той наблюдава как баща му Ойген сключва строго секретни сделки с режима на апартейд в ЮАР за доставка на ключови компоненти за ядрена бомба, която Претория разработва заедно с Израел от 60-те години.

След като Клаус Шваб завършва университета в Цюрих, финансиран от Escher Wyss, той е назначен да ръководи сливане на 10 000 служители между Escher Wyss и Sulzer AG. Обединената компания продължава да доставя пдрено оборудване за ЮАР и Израел.

ЮАР избягваше американските санкции за ядрено въоръжение, за да заблуди световната общност, използвайки Марк Рич, прочутия швейцарски беглец, който беше помилван от Бил Клинтън на 20 януари 2001 г. Клаус Шваб бе в списъка на престъпниците, като Марк Рич.

И сега този престъпник изпълнява "голямото нулиране" - Great reset, Build Back Better.

Освен части за кораби, самолети, подводници и електроцентрали, Escher Wyss произвежда и огнехвъргачки в завода в Цюрих за нацистите. Те също доставят и ядрени технологии.

Escher Wyss експлоатира робски труд (еврейски, руски, цигански, хомосексуален, унгарски, румънски, полски).

Днес Escher Wyss работи под многобройни имена, включително Andritz AG и Sulzer AG. Тези компании са готови да спечелят изключително много от приоритетите, очертани от "голямото нулиране" на Шваб, включително зелената хидроенергия, плазмените турбини, ядрената енергетика, материалознание, ядрено оръжие, нефт и газ, въглища, биогорива, хартия, роботика, изкуствен интелект, финансиране, патенти, фармацевтични продукти и др.

В исторически план първите четци на перфокарти (Ай Би Ем), някога наричани машини на Hollerith, са произведени за пръв път от компании като Escher Wyss и Sulzer, които са специализирани в текстилните машини от 1880-те.

Днес одиторът на Andritz AG на Клаус Шваб е KPMG, който също одитира SERCO (контролиран от британската корона) и SGO Smartmatic и др., т.е. системи за гласуване (контролирани от лорд Марк Малок-Браун и сър Найджъл Ноулс, британският "ръководител" на Камала Харис.

Клаус Шваб получава магистърски и докторски степени от Йезуитския университет във Фрайбург, Швейцария (1962-1967). Тези йезуити могат да се похвалят с многобройни глобалисти, като британският ционист Хаим Азриел Вайцман, Базил Кюм - архиепископ на Кентърбъри, и Хуан Карлос - крал на Испания.

През 1966-1967 г. Клаус бе преместен в Бостън. Той получава магистърска степен по публична администрация от "Джон Ф. Кенеди". Там той признава, че си сътрудничи с вътрешния кръг на Обществото на пилигримите Хенри Кисинджър и Джон Гълбрайт, които играят водещи роли в стратегиите и тактиките на СИФ.

По онова време Клаус Шваб бе назначен да организира Европейския форум за управление, започвайки през 1971 г.

 



Гласувай:
21



1. vesever - "Няма да притежавате нищо и ще ...
11.10.2021 16:26
"Няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи..."
Благодаря, че публикувате и дай Боже повече хора да прочетат!
цитирай
2. harisons - "Няма да притежавате нищо и ще ...
11.10.2021 18:25
vesever написа:
"Няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи..."
Благодаря, че публикувате и дай Боже повече хора да прочетат!

Благодаря и аз за коментара :)
Представете си само колко презрително отношение към всички нас имат тези псевдочовеци, щом си позволяват такава неприкрита гавра....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 832383
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031