Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2021 15:03 - PCR ТЕСТОВЕТЕ ТЪРСЯТ НОСИТЕЛИ НА СПЕЦИФИЧНИ ГЕНИ В 8 – МА ХРОМОЗОМА !
Автор: adassa Категория: Новини   
Прочетен: 1845 Коментари: 0 Гласове:
22

Последна промяна: 13.02.2021 15:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Сензационно разкритие от професор Андрю Кауфман

професор вирусолог, имунолог и хематолог в Медицински университет в Южна Каролина

Измамата К-вид най-сетне е разкрита в най-големи детайли. След обстоен изключително дълбочинен анализ на маркерите в PCR тестовете, професор Андрю Кауфман доказва, че тези тестове по никакъв начин не мога да открият „вируса“.
До този момент никой учен не е успял да изолира „вируса“ per se и да докаже неговото съществуване. Това е факт. Няма „вирусно“ РНК, а само фрагменти от човешко РНК, което PCR тестовете „откриват“.
Всички PCR тестове търсят специфичен генетчен материал, характерен за хромозома 8 в човешката клетка. Ето защо се инсценира тази ПЛАНдемия и за какво се оказва толкова голям натиск за тестове, повече тестове. Търсят се носители на специфичи генни.
Какви гени?
В маркерите за „К-вид“ има primer който търси характерен 18- базов код от човекото ДНК в 8-ма хромозома. Носителите на тази специфична геномна комбнация биват заклеймени като „заразени с вируса“ или „положително тествани“.
Носителите на тези гени ще бъдат анихилирани с 5G marked target weapon. 5G e оръжие с насочено действие. Може да унищожава конкретни цели, с конкретен генетичен код. Ето защо толкова много им трябват ТЕЗИ ТЕСТОВЕ уж за Ковид.
Най-лошото от всичко е че Световната здравна организация настоява за различните националности да бъдат използвани различни протоколи на PCR sequence primer – тоест търсят се различни носители на тези специфични гени в различните страни. СЗО задължи България да използва PCR тестове, произведени от конкретни лаборатории.
Всички държави участват в тази измама. Измамата се осъществява със съдействието на медиите, всяване на страх и паника и колосален натиск за тестове. Очевидно е много добре планирана и координирана. Когато това чудовищно престъпление бъде разкрито в детайли, всички участници (премиери, генерали, лекари и медии) ще бъдат съдени за опит за престъпление срещу човечеството.

image

 

Линк към източника на информация – > BIG STORY - PLEASE SHARE: "Virus" test revelations with David Icke and Andrew Kaufman (bitchute.com)




Гласувай:
23



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930