Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2015 16:35 - Гений създаде двигател с вода! Пратиха го в затвора заради откритието...
Автор: adassa Категория: Новини   
Прочетен: 5344 Коментари: 3 Гласове:
50


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Американец създаде двигател с вода, пратиха го в затвора заради откритието
image

Пол Пентън създаде двигател с вода преди няколко години и имаше шанса да промени коренно хода на човешката история. Световните корпорации обаче решиха, че нещата трябва да се случат другояче и го затвориха първо в клиника за душевноболни, а после и в затвор.

Пол Пентън създава двигател, който работи на вода и по-точно използва 80 процента вода. Неговото изобретение работи перфектно и бързо става изключително търсено в определени кръгове. Много петролни компании му предлагат пари, за да откупят откритието. Пол обаче отказва на всички. Идеята му е сам да пусне в производство патента си, а и го е създал, за да защити природата.

В резултат на отказа си, Пентън на няколко пъти е привикван в съда, където се обсъжда въпросът, дали е психически нормален. Психическото му здраве е поставено под въпрос и дори е хоспитализиран. Според адвокатите на компаниите, той не е бил наред, само защото отказвал да приеме огромните суми пари, които му предлагали световните компании. А те били наистина астрономически.

В крайна сметка опитите на Пол да патентова сам своя двигател с вода били обречени на провал. След серия дела, той е пратен в психиатрична клиника, където е държан принудително, докато не се съгласява да подпише споразумение, че се отказва от правата върху изобретението си и продава патента.

Малко след това е пратен и в затвор, където остава с години.

Пентън знаел, че никога няма да успее да комерсиализира идеята си, така че решил да остави видеозапис със своя двигател с вода.

image

В клипчето той обяснява подробно, как може да се направи двигател, който да работи с вода и как всъщност функционира изобретението. Стартът е даден, а дали други ще се заемат да превърнат мечтата му в достъпна за всички реалност, предстои да видим. /razkritia.com/





Гласувай:
50



1. raders - Вярваш ли наистина в тези щуротии?
22.06.2015 22:01
Вярваш ли наистина в тези щуротии?
цитирай
2. vmir - Съществуват цели "Академии" с хиляди "титуловани" членове,
23.06.2015 08:48
които твърдят, че са отклили я антигравитация, я енергия от вакуума или от нищото, я лекарство против рак или тайната на вечната младост и т.н., а "алчните корпорации" им пречат. Някои от тези "Академии" продават научни титли на килограм, а членската им маса се състои основно от три групи: неграмотни с претенции, доячи на милиони и прагматици, които понякога успяват да официализират измислените си титли. Има и луди между тях, но са малцинство.
цитирай
3. bumerang - Не е единствения "Забранените научни открития"
27.06.2015 02:09
"Забранените научни открития" - от Марко Пицути. "Забранените лекарства" - също.
Има заинтересовани кръгове, които не допускат много открития да служат на хората, за да могат да трупат печалби.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031