Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2021 08:38 - Тайните на подземните градове на "елита"
Автор: adassa Категория: Други   
Прочетен: 1319 Коментари: 4 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След смъртта на приятеля си Рон Ранел, американският военен инженер Филип Шнайдер наруши споразумението за неразкриване и през 1995 г. разказа на света за подземните градове-убежища, създадени за „елита“ в случай на ядрена война или големи природни бедствия. Тези градове бяха обозначени D.U.M.B. като абравеатура от „Deep Underground Мilitary Bасов“ или „дълбока военна база“.

Няма официална информация за тези бази. Ф. Шнайдер обаче твърди, че заедно с приятеля си е участвал в създаването на тези подземни градове в продължение на 17 години, работейки за американското правителство. Бил е геолог и инженер в най-секретните бази в САЩ. Той беше и един от малкото оцелели от инцидента със Сивите в седемстепенната подземна база в Дулси.

Той се аргументира: "Основната ми цел е да разкажа какво наистина се случва в тези подземни военни бази. Това се нарича "новият световен ред"... Тези бази са с размерите на големите градове, те са свързани с високоскоростни влакове на магнитно окачване. Те имат специално оборудване, което копае тези градове. Скоростта на напредване е 14 километра на ден. Изграждането на тези бази отнема огромни средства. И за тези цели има така наречения "черен бюджет".

„Черният бюджет“ е таен бюджет от една четвърт от БВП на САЩ. Около трилион долара се харчат за сенчести програми като подземни военни бази. Сега са построени общо 129 бази и това е само в САЩ ... Много ме притеснява. Има хора, които лъжат правителството, които отказват да кажат истината за целта на тези бази".

Общо, според информацията на Шнайдер, в света са построени около 1500 такива подземни градове-убежища. Повечето от тези бази са построени на мястото на подземни пещери. Средно една такава база е проектирана да побере около 60 хиляди души, но има и по-големи. Всички подземни градове са свързани с много километри тунели. Средствата, изразходвани за този проект, само в САЩ, представляват до една трета от БВП на тази държава.

Шнайдер успя да изнесе 30 лекции по тази тема и оцеля в 13 опита за покушение, преди поддръжниците на „новия световен ред“ да успеят да го убият, както приятеля му малко по-рано през 1993 година. Убийството на Шнайдер е извършено на 17 януари 1996 г. И ако изказаната от него информация не беше достоверна, тогава никой нямаше да има нужда от смъртта му и смъртта на приятеля му, заедно с когото подготвяха за издаване книга за подземните градове на „елита“. Всички материали, подготвени за публикуване след смъртта на Шнайдер, изчезват безследно.

Американският журналист Дейвид Уилкок твърди, че смъртта на Шнайдер и Рамуел е изплашила много хора, които също са искали да правят изявления за подземните градове. А от 1946 г. насам над 3 хиляди души са били убити от слугите на световния „елит“, заради опитите им да разкажат за тези подземни бази. Какво предизвика тази завеса от тайни? Каква такава ужасна информация крият от нас представителите на „новия световен ред“?

С. Сал, доктор по физика и математика, казва: „Информацията, която циркулира през последните 10 години, предполага, че на практика цялата територия на САЩ е покрита под земята с мрежа от подземни тунели и подземни убежища. Най-голямото убежище е летището в Денвър, наистина убежище с колосални размери, където има подземни градове, подземни фабрики и дори подземни оранжерии, така че "елитът" да може да се приюти там и да консумира пресни зеленчуци".

А ето какво казва Д. Уилкок, който прекарва дълги години в изучаване на подземните бази и намира хора, които са били там: „Историята на тези гороли е много странна и трябва да знаете, че има технологии, които бяха скрити от нас, и благодарение на което са успели да построят тези градове, има небостъргачи, пътища, сгради, автомобили, които между другото не изгарят газ. Те използват безплатна енергия, електромобили. В тези градове няма замърсяване.

Попитах: "Наистина ли се чувстваш там така, както се чувстваш навън? Сякаш си на повърхността?" Те отговориха: „Е, честно казано, усещането е, че всичко това не е реално“ ... Те използват, ако могат да намерят, дълбоки естествени подземни пещери, през които тече вода. Те създават красиви реки и езера от тях. Има и дървета и птици, като цяло всичко, което е на повърхността на Земята".

Сега всичко става горе-долу ясно. Оказва се, че в продължение на много години, отначало под предлог за защита на населението от ядрена война, световният "елит" тайно от народите, а често и от правителствата, е построил подземни градове-убежища, оборудвани по последна дума на науките и технологиите, включително технологии за свободна енергия, съществуването на които е внимателно прикрито и отричано на официално ниво. А защо го правят?

Факт е, че целият този световен „елит“, заедно със своите слуги, планираха унищожението на останалата част от човечеството. Не забравяйте, че в края на краищата в скрижалите от щата Джорджия е записано, че човечеството не трябва да надвишава 500 милиона души. А как да се постигне това, следвайки заповедта на гущероглавите господари?

Първо, възможно е да се провокира световна термоядрена война и дори преди отстреляното от „елита“ пушечно месо да загине в огъня на термоядрени експлозии или от последствията от ядрена зима, самият „елит“, заедно с преданите слуги, ще се скрият в подземните градове. На второ място, същото може да се направи в случай на заплаха от падане на големи метеорити или други глобални катастрофи, като изригването на супервулкана Йелоустоун, на което може да се „помогне“. В крайна сметка тези, които имат такива убежища, не рискуват нищо.

Със сигурност за представителите на този „елит“ и техните слуги има условни сигнали, които дават възможност да се уведомят всички нужни хора в такива случаи и да се евакуират до най-близките убежища по определени маршрути, без да предизвикват подозрение сред останалото население. Възможно е да съществуват в тези градове-убежища напълно автономно, като се има предвид нивото на технологията, използвана в тях.

Е, а хората, живеещи на повърхността и задушаващи се от разрушена екология, не трябва да знаят за тези технологии и за градовете-убежища. В края на краищата те не са включени в „златните“ 500 милиона от световното население, на които „господарите“ са дали право да живеят. И е много добре, че някаква неизвестна, но много мощна сила се намеси в плановете на тези тъмни сили, която вече унищожи няколко десетки от най-големите градове-убежища на „елита“ само в САЩ. И може би точно поради тази причина световният „елит“ все още не е организирал за нас термоядрен апокалипсис.

Сега има неофициална информация, че световният "елит" планира да се евакуира на Марс. Само че тези техни престъпни планове няма да бъдат реализирани. Напразно се надяват, че когато са направили нещо нередно, след това ще избягат от планетата. Това не е включено в плановете на силата, която унищожава подземните градове. Или помагате на човечеството да се освободи от паразитната сила на вашите господари, или сте отстранени заедно с тях от нашата планета, връщайки на народите цялото им имущество, природни ресурси и технически разработки, или ще се изправите пред същото неизбежно възмездие за хилядолетната престъпна античовешка дейност, както вашите господари, които се крият в дълбините на земята. 

image

image

image

image



Гласувай:
23



1. mileidi46 - Браво!!! Преди мноого години съм ...
09.10.2021 23:30
Браво!!!
Преди мноого години съм писала за Фил Шнайдер тук...
Има и много видеа с негови разкази и изявления по тази тема...но те много бързо го убиха...Сега Тръмп гърми тези бункери и от там изкарват много деца и други генетични чудовищни експерименти...Затова Тръмп го пазят военните като очите си...
цитирай
2. vesever - Опитват се да си играят на Господ, ...
10.10.2021 00:31
Опитват се да си играят на Господ, обаче в един момент ще бъдат много сериозно разочаровани, когато разберат, че нямат силата, която си приписват и че над тях има Един, от когото няма къде да избягат и всичките им пари и технологии ще бъдат безполезни!
Момента, в който ще трябва да застанат пред Бога и да отговарят за престъпленията си!

Поздрави!
цитирай
3. adassa - Браво!!! Преди мноого години съм ...
10.10.2021 08:47
mileidi46 написа:
Браво!!!
Преди мноого години съм писала за Фил Шнайдер тук...
Има и много видеа с негови разкази и изявления по тази тема...но те много бързо го убиха...Сега Тръмп гърми тези бункери и от там изкарват много деца и други генетични чудовищни експерименти...Затова Тръмп го пазят военните като очите си...

Да, миналата година се появиха видеа, на които се показа това за децата, бше ужасно да се разбере... Благодаря за отзива :)
цитирай
4. adassa - Опитват се да си играят на Господ, ...
10.10.2021 08:49
vesever написа:
Опитват се да си играят на Господ, обаче в един момент ще бъдат много сериозно разочаровани, когато разберат, че нямат силата, която си приписват и че над тях има Един, от когото няма къде да избягат и всичките им пари и технологии ще бъдат безполезни!
Момента, в който ще трябва да застанат пред Бога и да отговарят за престъпленията си!

Поздрави!

Така е, весевер... Те са разработвали дълго време тези планове - в това число и сегашната пландемия. Но ще отговарят за деянията си, защото все повече хора започнаха да проглеждат. Поздрави !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930