Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2021 08:25 - "Голямото нулиране" на глобалистите
Автор: adassa Категория: Други   
Прочетен: 1115 Коментари: 0 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Все по-малко хора се съмняват, че пандемията на коронавируса, изкуствено създадена от сатанинските кланове на глобалистичния „елит“, е техният глобален проект за „голямото рестартиране“ на нашия свят. Бойните вируси, редовно освобождавани от биологичните лаборатории на САЩ и НАТО, контролирани от глобалистите, по своята същност са истинска „кутия на Пандора“, отворена от враждебна сила за постигане на техните антихуманни планове.

И една от основните задачи е да се провокират многократни ваксинации на населението, които дори и с най-благоприятния ефект на ваксините върху човешкото тяло, са в състояние напълно да атрофират имунната система поради постоянното й „подбуждане“. Вземете за пример кочияш, който бичува кон, за да ускори бягането и да позволи и на двамата да изскочат от пръстена на вълците, който ги заобикаля. Ето как работи обичайната ваксина, не изпълнена с тежки метали, микрочипове, „интелигентен нанопрах" и други боклуци, характерни за ваксините на СЗО, която е глобалистка организация. Всички ваксини, произведени от фармацевтичните корпорации, контролирани от глобалистите, са пълни с едни и същи боклуци.

Но нека приемем, че руските ваксини не са такива и единствената им цел е да стимулират имунната система да се бори с коронавирусите, тъй както кочияшът призовава коня, използвайки камшик, за да избегне смъртна опасност. Ами ако започне да бие коня твърде често? Той ще го изтощи и конят ще падне! Същото ще се случи и с имунната система, ако продължите реваксинацията на всеки шест месеца или година. След няколко години имунната ни система просто ще „изчезне“ и дори обикновена настинка ще може да убие човек. Но знаете ли какво пише на уебсайта на Световната банка, която също е глобалистка организация? Пише, че първият етап на финансиране за програмата Ковид-19 ще продължи до 31 март 2025 г. И какво означава това? Само това, че до тази дата глобалистите ще продължат да пускат всички нови биологични вируси, за да провокират нови вълни на пандемия и нови етапи на реваксинация. И преди тази дата може да се извършат още 7 реваксинации. Това е коварният план на глобалистите по отношение на Русия и останалия свят.

Разбира се, вярвайте или не, това е личен избор на всеки, но самите представители на паразитните сатанински кланове на световния „елит“ дори не крият своите античовешки планове. Например, през 80-те години един от „пророците“ на античовешкия престъпен план на „новия световен ред“, добре познатият сатанист-масон Жак Атали, говори съвсем ясно за плановете на днешната биологична война на глобалистките кланове и техните господари срещу човечеството. Всеки може самостоятелно да намери тези твърдения в Интернет.

Но днес искам да ви запозная с още един източник - книгата на и без това модерния „пророк“ на сатанинския „нов световен ред“ - Клаус Шваб, озаглавена „Ковид-19. Голямото нулиране", за което използвам машинен превод, редактиран за по-добро разбиране. И така, какво интересно той пише в нея за съвремието и за изкуствено провокирани пандемии и реваксинации?

Първо, кой е авторът на тази книга? Клаус Шваб е основател и изпълнителен председател на такава известна глобалистична организация като Световния икономически форум. Той е доктор по икономика и инженерство, както и магистър по социални науки и е професор в Женевския университет. Така че компетентността на този научен слуга на глобалистките кланове е без съмнение. В допълнение към тази книга той е автор и на книги като Modern Management Enterprise (1971), The Industrial Revolution (2016) и Shaping the Future of the 4th Industrial Revolution (2018).

Сега да преминем към съдържанието на тази книга. Самото въведение ни казва това какво значение придават глобалистите на тази своя програма за намаляване и генетична промяна на човечеството: "Глобалната криза, причинена от пандемията на коронавируса, няма аналози в съвременната история. Не можем да бъдем обвинени в преувеличение, когато казваме, че тя потапя света ни като цяло и всеки от нас поотделно в най-трудните времена, с които сме се сблъсквали през последните поколения.

Това е нашият определящ момент - ще се справим с последиците от него през следващите години и много неща ще се променят завинаги. Това води до икономически шокове с колосални размери, създавайки опасен и нестабилен период на много фронтове - политически, социален, геополитически - предизвикващо дълбока загриженост относно околната среда, както и разширяване на обхвата (вредно или по друг начин) на технологиите в живота ни. Никоя индустрия или бизнес няма да бъдат пощадени от въздействието на тези промени. Милиони компании са изложени на риск от изчезване и много индустрии са изправени пред несигурно бъдеще; а някои от тях ще процъфтяват. В индивидуален план за мнозина животът, както винаги са го познавали, се развива с тревожна скорост.

Но дълбоките екзистенциални кризи също са благоприятни за самоанализ и могат да крият в себе си потенциала за трансформация. Линиите на разломите в света - най-видимите социални различия, липса на справедливост, липса на сътрудничество, провал на глобалното управление и лидерство - сега са разкрити повече от всякога и хората смятат, че е време да преосмислят. Ще се появи нов свят, чиито контури можем както да си представяме, така и да рисуваме. От момента на настоящото писание (юни 2020 г.) пандемията продължава да се влошава в световен мащаб.

Много от нас се замислят кога нещата ще се нормализират. Краткият отговор е: никога. Нищо никога няма да се върне към „нарушеното“ усещане за нормалност, което е господствало преди кризата, тъй като пандемията на коронавируса бележи основен повратен момент в нашата глобална траектория на развитие. Някои анализатори наричат ​​това сериозно раздвоение, други се позовават на дълбока криза с „библейски“ размери, но същността остава същата: светът, какъвто го познавахме в първите месеци на 2020 г., вече го няма, той изчезна в контекста на пандемия. Радикалните промени идват в такъв мащаб, че някои специалисти след това ще разделят епохата на „преди коронавирус“ (BC) и епохата „след коронавирус“ (AC). Ще продължим да бъдем изумени както от скоростта, така и от неочаквания характер на тези промени - тъй като те се сливат помежду си, те ще провокират вторични, третични последствия от четвърти или по-висок ред, каскадни ефекти и нежелани резултати.

По този начин те ще формират „нова норма“, която е коренно различна от тази, която постепенно ще оставим зад себе си. Много от нашите вярвания и предположения за това как може да изглежда или трябва да изглежда светът ще бъдат унищожени в този процес. Широките и радикални твърдения (напр. „Всичко ще се промени“) и черно-белите анализи „всичко или нищо“ трябва да се използват с голямо внимание. Със сигурност реалността ще бъде много по-фина. Една пандемия сама по себе си може да не промени напълно света, но е вероятно да ускори много от промените, които вече са се случвали преди избухването й, което от своя страна ще даде ход на други промени. Единствената сигурност: промените няма да бъдат линейни и ще преобладават резки прекъсвания. "COVID-19: Голямото рестартиране" е опит за идентифициране и хвърляне на светлина върху предстоящите промени и скромен принос за определяне на това как може да изглежда тяхната по-желана и устойчива форма.

Нека започнем с поставянето на нещата в перспектива: хората съществуват вече около 200 000 години, най-старите бактерии са на милиарди години, а вирусите са на възраст поне 300 милиона години. Това означава, че най-вероятно пандемиите винаги са съществували и са били неразделна част от човешката история, откакто хората започнаха да пътуват; през последните 2000 години те са правило, а не изключение. Поради деструктивния си характер, епидемиите са били движещата сила на дългосрочните и често радикални промени през цялата история: причинявайки вълнения, причинявайки сблъсъци и военни поражения, но също така предизвикващи иновации, прекрояване на националните граници и често проправяне на пътя за революции. Избухването на болести принуждава империите да променят курса, както се е случило например с Византийската империя, поразена от чумата на Юстиниан през 541-542 г., а някои други дори напълно изчезват, например, когато императорите на ацтеките и инките умират заедно с повечето от техните поданици поради внесените от европейците микроби.

Нещо повече, авторитетните мерки за ограничаване на болестите винаги са били част от политическия арсенал. Като се знае това, няма нищо ново в ограниченията и заключванията, наложени на голяма част от света за управление на COVID-19. Това е обичайна практика от векове. Най-ранните форми на ограничаване на свободата дойдоха с карантината, въведена в опит да се ограничи „черната смърт“ (чумата), която между 1347 и 1351 г. уби около една трета от всички европейци ...

Ако такива дълбоки социални, политически и икономически промени биха могли да бъдат предизвикани от чума в средновековния свят, може ли пандемията COVID-19 да отбележи началото на подобен поврат с дългосрочни и драматични последици за нашия свят днес? За разлика от някои минали епидемии, COVID-19 не представлява нова екзистенциална заплаха. Това няма да доведе до непредвидени масови гладувания или големи военни поражения и промени в режима. Цялото население няма да бъде унищожено или изместено от пандемията.

Това обаче не означава окуражаващ анализ. Всъщност пандемията рязко изостря вече съществуващите опасности, които не сме успели да издържим адекватно твърде дълго. Това също така ще ускори тревожните тенденции, натрупани в продължение на дълъг период от време.

За да започнем да развиваме смислен отговор, ние се нуждаем от концептуална рамка (или обикновена мисловна карта), която да ни помогне да осмислим какво ни предстои и да ни помогне да го разберем. Идеите, предоставени от историята, могат да бъдат особено полезни. Ето защо толкова често търсим успокояваща „умствена котва“, която може да служи за ориентир, когато сме принудени да си задаваме трудни въпроси какво ще се промени и до каква степен. По този начин ние търсим прецеденти с въпроси като:Пандемията подобна ли е на испанския грип от 1918 г. (изчислено е, че е убил над 50 милиона души по света в три последователни вълни)?

Може ли това да прилича на Голямата депресия, започнала през 1929 г.?

Има ли прилика с психологическия шок, причинен от 11 септември?

Има ли прилики с това, което се е случило с ТОРС през 2003 г. и H1N1 през 2009 г. (макар и в различен мащаб)?

Може ли това да прилича на голямата финансова криза от 2008 г., но много повече?Правилният, приветстван отговор на всичко това е: не! Нито едно от тях не съответства на мащаба и естеството на човешкото страдание и икономическите смущения, причинени от настоящата пандемия. Икономическите последици, по-специално, не приличат на нито една криза в съвременната история. Както много държавни и правителствени ръководители посочиха в разгара на пандемията, ние воюваме, но с невидим враг и, метафорично, разбира се: „Ако това, което преживяваме, наистина може да се нарече война, това със сигурност не е типична война. В крайна сметка, днешният враг е общ за цялото човечество ”...

По-широкият смисъл е следният: възможностите за промяна и произтичащият от това нов световен ред сега са безгранични и ограничени само от нашето въображение, за добро или за лошо ...

Този том е хибрид на лека академична книга и есе. Той включва теория и практически примери, но е предимно обяснителен, съдържа много предположения и идеи за това как би могъл и може да изглежда светът след пандемията. Той не предлага прости обобщения или препоръки за свят, преминаващ към нов нормален живот, но ние вярваме, че ще бъде полезен. Тази книга е разделена на три основни глави, предлагащи панорамен изглед към бъдещия пейзаж. Първият оценява какво ще бъде въздействието на пандемията върху петте ключови макро нива на категорията: икономически, социални, геополитически, екологични и технологични фактори. Вторият разглежда последиците на микро ниво за конкретни индустрии и компании. Третата хипотеза предполага естеството на възможните последици на индивидуално ниво".

И така, анализът на това леко съкратено въведение от мен от книгата ни позволява да направим някои изводи. Първо, Шваб обяви глобалистичната програма Covid-19 - Голямото нулиране, която трябва напълно да преформатира съществуващия световен ред в „нов световен ред“, общите характеристики на който ни бяха дадени от Джон Колман в книгата му „Комитет 300". И тази програма е създадена за преодоляване на нежеланата за глобалистите „несъстоятелност на глобалното управление и лидерство“, сполетяла предишната им програма.

Също така има явен опит да се прикрие тази античовешка програма като естествени епидемии. Така че, казват те, това вече се е случило в нашето минало и те напълно са променили политиката на някои държави, напълно са унищожили други и понякога са преформатирали целия свят. Но всички приведени примери само пораждат много силно подозрение, че много от предишните глобални епидемии и кризи като „Голямата депресия“ изобщо не са били случайни спонтанни процеси, а внимателно планирани действия на враждебна към човечеството сила с цел насърчаване на многоетапен план за пълното поробване на човечеството ... И именно на тази враждебна към човечеството сила служат хибридните сатанински кланове на световния „елит“.

Друго интересно заключение, направено от професора-глобалист е заключението за истинската война, разгърната срещу човечеството, но тази война изобщо не е „метафорична“, а съвсем реална, започната от глобалистите заедно със своите господари срещу цялото човечество. И тъй като глобалистките кланове на лондонското Сити и Уолт Стрийт са господарите на западната цивилизация, Русия се оказа заобиколена от бактериологични лаборатории на САЩ и НАТО, разположени в много страни от бившата ОНД, включително Казахстан. И не само, че популацията на всички тези страни, „заложена“ заедно с националните управляващи кланове под сатанинските кланове на световния „елит“, се използва като „лабораторни плъхове“ за тестване на нови видове биологични оръжия, но и същите тези редовно използват оръжия срещу страната ни. И нашите военни и държавни служители вече започнаха да говорят за това.

Да, разбираемо е, че нито един вирус не е в състояние да мутира самостоятелно от няколко вида наведнъж и дори за толкова кратко време. А големия брой на „мутиралите“ щамове говори само за факта, че са създадени изкуствено в биологични лаборатории, контролирани от глобалистичните сатанински кланове на световния „елит“. Слугите на тези кланове вече открито изразиха плановете си да намалят броя на човечеството и да създадат от хората чрез генетични експерименти биологични киборги от типа "обслужващ човек" - идеални роби на управляващия "елит", загрижени само за изпълнение на официални задачи и лишени от всичко човешко. В същото време финансирането на първия етап от тази програма от глобалистите приключва чак на 31 март 2025 година. Има само един начин да се спрат техните престъпни планове - чрез унищожаване на всички враждебни на човечеството биологични лаборатории, откъдето биологичните атаки произхождат под формата на появата на доста подозрителни „мутиращи“ вируси от всичките последни десетилетия.

Но само това не е достатъчно, защото паразитната сатанинска сила, враждебна на човечеството, със сигурност ще измисли някаква нова „далавера“ за изпълнение на техните престъпни планове. Необходимо е да се унищожи самият източник на всички проблеми и неприятности на съвременното човечество, който от няколко века води тайна война срещу него, маскирайки престъпната си дейност като уж „случайни“ и „спонтанни“ явления. Тъй като целият този хибриден нечовешки елит, заедно с деградиралите нечовеци, които му служат, не искат да изоставят своите античовешки планове, то този проблем може да бъде разрешен само чрез „редукция“ и генетични промени на самата паразитна сатанинска сила. Следователно цялото им оръжие трябва да бъде обърнато срещу самите тях.

https://neonula.blogspot.com/2021/07/blog-post_20.html Гласувай:
20Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Май, 2023  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031