Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2015 12:28 - 10 МНОГО СТРАННИ НЕЩА, КОИТО СЕ СЛУЧИХА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ СЕДМИЦИ
Автор: adassa Категория: Новини   
Прочетен: 4668 Коментари: 3 Гласове:
41



Забелязали ли сте, че събитията започнаха да се ускоряват? През последните няколко седмици, всичко, дори и официалните съобщения изглеждат много странни. В Китай се сринаха борсите, гръцката дългова криза ескалира и е вън от контрол, работата на Нюйоркската фондова борса беше спряна за около четири часа в сряда поради “техническа неизправност”, а глобалните политици действат много странно. След няколко години на относително спокойствие е възможно втората половина на 2015 г. да стане време на хаос и безредици в световен мащаб? Може да се окаже, че всичко, което сме виждали досега, е само върхът на айсберга.

10 много странни неща, които се случиха само през последните няколко седмици …

# 1 В сряда Нюйоркската фондова борса, United Airlines и Wall Street Journal временно прекратиха дейността си заради неочаквана “техническа неизправност”. Властите ни уверяват, че хакерите не са отговорни за това.

# 2 В Китай се разгръща пълномащабен срив на фондовия пазар. Индексът Shanghai Composite падна с повече от 30 на сто за по-малко от един месец, а китайската версия на NASDAQ падна с повече от 40 на сто. Количеството на “хартиеното богатство”, което е загубено в Китай е 15 пъти по-голямо от БВП на Гърция.

# 3 А на другия ден хакери разбиха германска ракетна батарея “земя-въздух”.

Това е ужасно. Според местни източници, хакерите са атакували германската зенитна управляема ракетна батарея Patriot, която е разположен на границата на Турция и Сирия. В резултат батареята е получавала външни “необясними” заповеди.

Смята се, че нападателите са били в състояние да използват батареята Patriot по два различни начина. Тези установени слабости могат да позволят на хакерите да крадат данни, и, което е по-тревожно, в действителност да поемат контрол над ракетните батареи.

# 4-рано тази седмица, Обама заяви пред репортери: “ние ще ускорим обучението на силите на Ислямска държава” …

# 5 Само преди няколко дни от Монетния двор на САЩ обявиха, че са разпродали американски сребърни монети в деня, когато цената на среброто достигна ново дъно през 2015. Какъв е смисълът на тези действия?

# 6 на 30 юни неочаквано “кървава луна” видяха на голяма площ в Съединените щати. Това също се случи точно в деня, когато Върховният съд обяви своето решение за законността на гей браковете.

Националната метеорологична служба обясни феномена с дим от пожарите.

# 7 Независимо от факта, че НАСА наскоро обяви, че те не знаят нищо за ” астероид или комета, които сега биха могли да се сблъскат със Земята”, и че “нито един голям обект, вероятно няма да удари Земята през следващите няколкостотин години “, НАСА и Националната администрация за ядрена сигурност се опитват да намерят начин да използват ядрени оръжия, за да унищожат астероиди, които заплашват нашата планета. Ако няма заплаха защо се губят толкова много време и енергия за това?

# 8 А преди няколко седмици научихме, че Барак Обама е пуснал 19 “тайни директиви”. Какви планове има Обама и защо не позволява на обществеността да узнае за това?

# 9 Тази седмица папа Франциск призова за “нов икономически и екологичен световен ред, за да могат продуктите на Земята да се използват от всички жители на Земята, а не само от богатите.” Какъв “световен ред” ще бъде този?

# 10 След като гърците на референдум с голямо мнозинство отхвърлиха строгите икономии, представителите на ЕС реагираха на това решение, като дадоха на гръцкото правителство срок от една седмица, за да се стигне до споразумение, което ще включва мерки за допълнителни строги икономии, предписани за гръцкия народ. Ако гръцкото правителство не ги представи, служителите на ЕС ще обявят страната в несъстоятелност, заплашвайки с колапс банковата система и изгонване от еврозоната.

Но странности не свършват с това. След около седмица, 15 юли, започват мащабни военни учения, известни като “Jade Helm”. Те ще се провеждат в щатите Тексас, Колорадо, Ню Мексико, Аризона, Невада, Юта, Калифорния, Мисисипи и Флорида.

Кървава Луна

След това, през септември ще настъпи годината на Шмит, ще видим четвъртата поред кървава луна, ще се постави началото на радикален нов дневен ред за устойчиво развитие на Организацията на обединените нации, в момента одобрен и от папата, и гласуване на резолюция на Съвета за сигурност на ООН за официалното създаване на палестинска държава.

И това са само нещата, за които знаем. А колко още не знаем?

(Източник – endoftheamericandream.com) 



Гласувай:
45



1. josarian - Напълно идиотски текст.
12.07.2015 21:43
Смешно чак...
цитирай
2. teodordetchev - Всичко друго, както и да е ...
12.07.2015 23:28
... Но твърдението, че Обама е заявил, че САЩ ще ускорят обучението на бойците на "Ислямска държава" чупи всякакви измервателни уреди. Не обичам да обиждам автори на постинги, ама тук и глупомерите ще гръмнат и лъжемерите ...
Нищо лично - просто не е хубаво да се лъже толкова арогантно.
цитирай
3. adassa - . . . Но твърдението, че Обама е за...
12.07.2015 23:40
teodordetchev написа:
... Но твърдението, че Обама е заявил, че САЩ ще ускорят обучението на бойците на "Ислямска държава" чупи всякакви измервателни уреди. Не обичам да обиждам автори на постинги, ама тук и глупомерите ще гръмнат и лъжемерите ...
Нищо лично - просто не е хубаво да се лъже толкова арогантно.

Нищо лично и в ето този клип - погледнете и помислете дали е така https://www.youtube.com/watch?v=p2NkjNvwuaU
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031