Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2015 14:10 - Неизвестните предсказания на Слава Севрюкова
Автор: adassa Категория: Други   
Прочетен: 5791 Коментари: 4 Гласове:
50


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Слава Севрюкова е почти неизвестна българска пророчица, наричана „софийската Ванга“.
image

Севрюкова е родена през 1903 г. и от 8-9-годишна възраст показва ясновидски способности. На 16 години се омъжва за белогвардейския емигрант Степан Севрюков.

Семейството се мести из различни градове на страната, докато накрая се заселва в София. Уменията на Слава Севрюкова са използвани за целите на науката.

Българският физик Иво Лозенски работил с пророчицата близо 30 години. Двамата успели да изумят научните среди по света с подробно описание на устройството на кристалната решетка на силициевия кристал.

Това се случва 3 години преди американски учени да опишат точно строежът на кристалната решетка. Заключенията им съвпадат с казаното от Слава Севрюкова. Пророчицата имала рядката способност да „вижда“ устройството на атомите.

Ясновидските способности на Слава са използвани и от българските тайни служби при разкриването на терористичната група, организирала кървавите атентати по време на Възродителния процес.

Ясновидката Слава Севрюкова е предупредила, че България ще преживее тежка национална катастрофа. „Къс от живата плът ще бъде откъснат и присъединен по мирен път към югоизточната съседка.“

Севрюкова споделя, че само от българите зависи дали ще позволят на страшното пророчество да се сбъдне.

Пророчицата е предсказала, че след около 100 години автомобилите ще могат да летят. Тя предрича, че ще дойде време, когато ще се скъси пъпната връв между майката и плода, дори един ден пъпната връв ще изчезне напълно.

Друго нейно предсказание твърди, че след 1000 години почти всички хора ще имат ясновидски способности.

Самата Севрюкова обяснява своето ясновидство като наследствена дарба. Двамата братя, майка и баба също можели да предсказват бъдещето.

Слава Севрюкова е можела да види предходните си животи. Според нея във всичките си прераждания тя е имала свръхспособности.

В един от миналите си животи е била руска графиня и е предсказвала бъдещето на императорския двор.

В друг живот е била Оракул в Древна Гърция и е изумявала хората с точните си предсказания.

Снимка: sanovnik.bg Източник: sanovnik.bg

http://www.upss.eu/?p=730 



Гласувай:
52



Следващ постинг
Предишен постинг

1. thexman86 - Тя е една от малкото хора които я п...
01.07.2015 14:22
Тя е една от малкото хора които я познават тук в България. Доста време от живота си е прекарала в Русия и е помагала за добро. Чел съм всичките 5 нейни книги, доста точна информация дава. Никога не е обичала да е в големите среди. Тази дарба която и е дадена в един период от време я загубва, неволно и въпреки това успява с много труд да и я възвърнат от горните нива. Браво за поста, нека хората научават.
цитирай
2. indiram - Феноменално!
01.07.2015 21:30
Пак сме на българска следа...Сега разбирам за тази жена - пророчица - Слава Севрюкова... Българите, истинските, са Божии чада!
Трябва да обърнат внимание на думите от соц.времето, но да ги възприемат с мисъл, мъдро, а не да ритат камъни. Лозунга "Дружбата ни със СССР (Съветския съюз) е тъй жизнено необходима както слънцето и въздуха за всяко живо същество!" - Да! Казах да не се вълнувате и превълнувате без мисъл, без смисъл и без разум. Няма да ви заболи, ако отделите малко време да поразмислите... България и Русия имат една и съща пъпна връв. Бързай бавно!
Живи и здрави!
цитирай
3. pompadur - дай някакъв отговор на въпроса
02.07.2015 11:35
защо не архивираш компресирания постинг и не дадеш път на тези,към които действително има проявен читателски интерес да заемат място си на първа
цитирай
4. asthfghl - ?
02.07.2015 12:08
Във всичките си предишни животи е била я графиня, я оракул, я богиня. Няма случай да е била прост крепостен селянин (мъж също не е известно да е била). Изобщо - във всички възможни измерения на времето и пространството тя е от вселенския супер-елит!

...Освен в този живот. Явно е натрупала някаква негативна карма от предишните си животи, за да е наказана с такъв живот, а?

И въпреки невероятните си свръхестествени способности, освен един професор физик, никой друг учен не е и чувал за нея, не е правил изследване да се установят предполагаемите й способности... и изобщо, един сущий гений е останал тотално игнориран от цялата наука по целия свят! Ето ТОВА е най-невероятното в цялата история.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031